Öntapadó csomagoló ragasztószalagok

Partnereink 50 mm, 75 mm és 100 mm szélességű PP vagy PVC ragasztószalagból választhatnak, melyek gépi illetve kézi ragasztásra is alkalmas tekercsek (66 vagy 990 méteres), fehér, havanna barna és transzparens változatban.

Az általánosan használt ragasztószalagok döntő többsége PP alapanyaggal készül. Széles körben elterjedt az ipari ragasztószalagok között is, mivel ár-minőség aránya kiemelkedő. 

Ragasztóanyag szerint az alábbi változatok érhetők el:  

 Hot melt: az agresszív tapadása segít a gyors felhasználást és ideális típus automata dobozzár gépeken történő használatra. Alapvetően doboz zárásra tervezett, de használható egyéb papír és egyéb felületeken.

Solvent: alkalmas különösen alacsony/magas hőmérsékleten történő használatra. Szinte minden felszínen alkalmazható: érdestől a síkosig. Újrahasznosított dobozokon kiválóan használható.

Acrylic: kiválóan működik magas hőmérsékleten, UV ellenálló kepeségekkel. Ideális típus hosszú használatra. Tiszta színek (nincs sárgás, barnás színeződés, mint a Solvent vagy Hot Melt ragasztószalagoknál). Jól használható kódolvasó készülékeknél. A környezetbarát típus köszönhetően a vízbázisú ragasztóanyagnak.