Normal papír ragasztószalag 60°c

A jól megválasztott szalag biztos tapadást, könnyű eltávolítást, minőségi munkát biztosít. A megfelelő szalag eltávolításkor nem tépi le az alapfestéket, tapétát, így nem keletkezik kár a munkában.

A festőszalagok az egyik legrégebben gyártott és használt szalagok a ragasztószalag gyártás történetében. Az évek során több elnevezése is megjelent Magyarországon: volt papírszalag, maszkolószalag, tesaszalag és festőszalag.
Ha meghallja bármelyik elnevezést is az ember rögtön az alap beltéri festőszalag jut az eszébe, ami egy általános célú sok helyre használható papír hordozójú szalag.

A szalagokat felhasználás előtt szobahőmérsékleten tároljuk naptól védett száraz helyen. A nem megfelelő körülmények
  károsíthatják a szalagot!

• A szalagot +5 Celsius fok felett használjuk
• Csak száraz, por-, olaj, zsír- és egyéb szennyeződéstől mentes felületre ragasszuk fel a szalagot.

tesa18

• Ragasztás után simítsa rá a szalagot a felületre.
• Végezzen próbaragasztást! Egy 10 cm-es csíkot ragasszon fel a ragasztandó felületre és egy gyors tépéssel távolítsa el
  a szalagot, így képet kap a felület szilárdságáról.
A festőszalagot festés után azonnal távolítsa el! Ez különösen a latex festékeknél igaz!

Ha a megfelelő szalagot használja a megfelelő helyre, akkor a végeredmény olyan lesz, amilyet elképzelt.

Ezt a szalagot anno arra találták ki, hogy ajtó- és ablakkereteket takarjanak le vele beltéren, fóliát ragasszunk a megvédendő felületekre hogy festés közben ne legyen festékes. Azóta használják még asztalosok rögzítéshez, kötegeléshez, doboz záráshoz vagy takarófólia rögzítéséhez. Kíváló tulajdonsága, hogy nyom nélkül eltávolítható, ráírható és vizes bázisú vagy oldószeres festékekhez is használható viszont festett falra nem ragasztható és kültéren nem használható, mert „odaég" a felülethez. Minden tipusú felülethez, más- más munkához a megfelelő szalagot kell kiválasztani.

Nagyobb mennyiségekre, és a standardtól eltérő méretekre kérje speciális ajánlatunkat!