Nyomtatott öntapadó csomagoló szalag

Nyomtatott ragasztószalag

Napjainkban a termelés és értékesítés elengedhetetlen része a csomagolás, ennek hatékony és gyors kivitelezésének alapja a nyomott öntapadó ragasztószalag. A nyomtatott ragasztószalagok jobbá és biztonságosabbá teszik az Ön csomagját. Az általunk forgalmazott ragasztószalag a legmodernebb technológiával készül. A nyomtatott ragasztószalag kiváló reklámhordozó is, a szállítás teljes ideje alatt. Védi a csomagolt árut a szállítás közbeni manipulációk ellen. Információhordozó is, segíthet például a csomag szállítás közbeni kezelésére vonatkozó utasítások megjelenítésében.
A nyomott ragasztószalagokat az alábbi célokra javasoljuk:
Márkanév építés: Költséghatékony megoldás a márka és termék reklámozására.
Egyedi megjelenést nyújt a terméknek: A termékei kitűnnek a tömegből.
A vevő szemében emeli a minőség érzetet: Nyomtatott ragasztószalaggal csomagolt termékek magasabb minőség benyomását keltik.
Akciók során több termék összeragasztására (pl.: 3+1 AJÁNDÉK), akár vonalkóddal is
Lopásvédelem: A felnyitott dobozt könnyen felismerhető, mivel nehéz az újrazárás szükséges egyedi ragasztószalaghoz hozzáférni.
Azonosítás: Megkönnyíti a készletkezelést, azonosítást, követést csökkentve az eltűnés esélyét.
Kapcsolat: Egyszerű módja a vevőknek meg találni az elérhetőséget és újra rendelni.
Reklámhordozóként (a cég logójával, a márka logójával, feliratával ellátva)

A nyomtatás flexo nyomtatási technológiával történik, maximum 3 színnel. A leggyakoribb méret a 66m x 50mm, de egyéb méretek nyomtatását is vállaljuk. Kérjük személyre szabott ajánlatért, vegye fel a kapcsolatot kereskedőinkkel.

Minden csomagolási módra és csomagsúlyra van megoldásunk.

A megrendelés menete:
A megrendelést követően kollégáink ha szükséges elkészítik a nyomtatott ragasztószalag grafikai látványtervét, amit elküldünk jóváhagyásra.
Az esetleges korrekciók és jóváhagyás után megkezdődik a gyártás.
A kész ragasztószalagokat Budapest területén autónk, vidéken futárszolgálat szállítja házhoz.


Anyagleadás:
Ragasztó szalag gyártásához a grafikát csak vektoros formátumban tudjuk fogadni (Corel, Illustrator), ellenkező esetben újra meg kell szerkeszteni. A színek pontos beállításához Pantone vagy RAL színkódot kérünk. Word-ben készült terveket minden esetben újra kell szerkeszteni!Tárolás:

A nyomtatott ragasztószalagokat száraz, nedvességtől védett helyen, eső-, fagy és UV sugárzástól védve, szobahőmérsékleten (15-20°C között) tárolja, lehetőleg eredeti csomagolásában. Amennyiben a tárolása nem megfelelő körülmények között történik, úgy a ragasztószalagok felhasználásánál probléma jelentkezhet (pl. nem megfelelő tapadás, festéksérülés, stb.).
A ragasztószalagokszavatossági ideje: 1 év