Kármentesítő készletek, vészhelyzeti szettek

Környezeti, baleseti kárelhárító szettek.

Szállítmányozók és városok-falvak gyűjtőudvarai részére ajánljuk a speciális baleseti kár elhárító felszerelést, amely készültségi kárelhárító felszerelésként is használható bármilyen termelő-vagy javító üzemben -kisebb vegyi balesetek következményének elhárítására. A zsákok kiválóan abszorbáló anyagokat tartalmaznak, amelyek elnyelik a veszélyes vegyi anyagokat, festékeket vagy olajszármazékokat. Személyi védőfelszerelést és segédeszközöket is tartalmaznak. Természetesen külön, a vegyi anyagok vagy az olajszármazékok által okozott nagyobb károk elhárításához szükséges felszerelést is szállítunk.
Maximális biztonság, minimális összegért
Azonnali és közvetlen veszély elhárításához, környezet kármentesítő csomag. (II. és III. ADR csomagolási csoportba tartozó anyagokhoz). Megkötési képesség 36 liter. Olajokhoz, kemikáliákhoz egyaránt használható.
Javító műhelyek, kisüzemek, ADR fuvarozók stb. számára.

Szivárgással veszélyeztetett területekhez, professzionális megelőzéshez. Nagyüzemek, vegyi anyag tárolók számára. Könnyen mozgatható, tároló edényben, több száz liter megkötési képességgel. Közvetlen veszély elhárításához helyben az alkalmazási területen.