Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

pneumatikus beállítású


Automatikusan (pneumatikus) beállító gépek a doboz szélességének és magasságának megfelelően.
A hossz csak minimálisan (legfeljebb 150 mm) releváns.


SM48 Range

Az SM48 egy félautomata vákuumhézag-tartomány, véletlenszerűen beállítva - nagy és király dobozok.

Az SM48 modell egy automatikus "Véletlenszerű" tokos záró: ez azt jelenti, hogy a gép képes beállítani magát a különböző dobozméretekben.
Ez lehetővé teszi a doboz tökéletes lezárását ragasztószalaggal a kettős felső és alsó hajtott rendszer és a szuper megbízható K12R szalagos egységnek köszönhetően. Az SM48 kihasználása intuitív, egyszerű és gyors. Az SM48-as verzióban a felső szalagegység nyugalmi helyzete lefelé van állítva annak érdekében, hogy kézzel fejezze be a dobozok betáplálását az üzemeltető által. Az SM481 verzióban a felső szalagegység pihenőhelye UP, hogy bizonyos elemek révén automatikusan végrehajthassa a dobozok adagolását.

 
SR20

Az SR20 egy véletlenszerűen beállított félautomata.

Az SR20 ideális megoldás, ha a csomagoló vonal különböző méretű dobozokat dolgoz fel.

A 4 övdoboz-vezérlésnek köszönhetően a zárási folyamat mindig garantált,  és üres dobozok esetén jelez és elakad.

Ezenkívül a pneumatikus rendszer gyors alkalmazkodást tesz lehetővé a dobozméretek széles választékához.

A robusztus kettős árboc keret és a márkázott alkatrészek teszik az SR20-öt készen állnak az egész napi alkalmazásokhoz. A SIAT gépek történelmi megbízhatósága teljes mértékben garantált.

A gyorsan cserélhető szalagfej, a könnyű hozzáférés a motorokhoz és a tiszta kábelkezelés lehetővé teszi a gép hatékony ellenőrzését, megkönnyítve a karbantartási műveleteket.

 
SR46

Az SR46 egy véletlenszerűen beállított félautomata.

A gép epoxi festéssel és alumínium oszlopokkal festett fémszerkezetből áll. A dobozok csúszási terve horganyzott hengerekből és rozsdamentes acéllemezből készül.

Az első munkaművelet kézzel történik. A kezelő elhúzza a felső szárnyakat, és a dobozt előre mozgatja a gépben, amíg a meghajtószíjak el nem veszik. Később az anyagzáró a doboz méretei szerint állítható, és a felső és az alsó zárással folytatódik.

 
XL46

Az XL46 egy félautomata burkolókészlet választéka, véletlen beállítással.

Az XL46 (nagyméretű dobozok) egy félautomata "Véletlenszerű" táska: ez azt jelenti, hogy a gép képes a különböző dobozméretekre állítani. A gép automatikusan két öntapadó szalagcsíkot alkalmaz a felső és alsó doboz középvonalára. A beállítás és a használat intuitív, egyszerű és gyors.

 

Webáruház készítés