Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

Hüvelyes pántológép


ST 10-19
Ez egy könnyű, kompakt és könnyen használható pántoló eszköz. Úgy tervezték, hogy ipari közepes / könnyű alkalmazásokhoz használható. Az eszköz különböző konfigurációkban érhető el. A standard változat nyomógombbal van felszerelve. Kérésre elérhető a fojtótekercsverzió is. A szerszám 4 heveder méretben kapható: 10 mm, 13 mm, 16 mm és 19 mm.

Főbb jellemzők

Csomagtípus: lapos / kerek felületek
Strap minőség: acél (Rmax 1100 N / mm²)
Szíjs... 
STS 25 PLUS
1092/5000
Ez egy erős és megbízható pántoló eszköz. Nagy teherbírású ipari alkalmazásokra tervezték, különösen alacsony nyomású légüzemekben. Az új kialakításnak köszönhetően (a kisebb, megerősített és könnyebb test a korábbi HT modellhez képest) a szerszám tökéletesen működik még alacsony légnyomás mellett is (4,5 bar-tól), és folyamatosan és kiválóan alkalmas a tömítés integritására. A test kisebb és könnyebb, mint az előző STSR 32 HT, ami megkönnyíti a kezelést. Az alsó légnyomás funkció (4... 
STTR 19-32
Ez egy egyszerűen használható pneumatikus feszítő, amelyet STP és STPM modellekkel együtt használnak. Nagy ipari alkalmazásokhoz készült. Rendelkezésre áll a nyomógombos verzióval. Kérésre elérhető a fojtótekercs verziója. A szerszám alapkivitelben 3 db heveder méretben kapható: 19 mm, 25 mm és 32 mm.

Főbb jellemzők

Csomagtípus: lapos / kerek felületek
Strap minőség: acél (Rmax 1100 N / mm²)
Szíjszélesség: 19 mm-től 32 mm-ig
A heveder vastag... 

Webáruház készítés