Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

Autómata gépek


F144
Az F144 egy sor automata házelosztó.

Az F144 automata tartórekeszek úgy vannak kialakítva, hogy egy későbbi szakaszban ragasztószalaggal lezárják a dobozok alsó lapjait, amelyek készen állnak a betöltésre, változó kimenettel akár 700 doboz / óra a dobozméretek szerint. A gép beállításai egyszerűek és gyorsak. Az F144 modell könnyen kezelhető és a CE biztonsági szabványoknak megfelelően épül fel. 
F344
Az F344 egy automata házelosztó tartomány.

Az F344 egy automata házdoboz, amelyet úgy terveztek, hogy összehajtogatják, majd egy későbbi szakaszban a dobozok alját ragasztószalaggal lezárják. A gép a dobozméretek szerint 1100 doboz / óra változó teljesítményig fut. A gép beállításai egyszerűek és gyorsak. Az F344 modellt a CE előírásoknak megfelelően tervezték. 
F44
F44
Az F44 egy automata házelrendező.

Az F44 automata tartórekeszek, a sorban lévő tárolódobozokkal, úgy tervezték, hogy egy későbbi szakaszban ragasztószalaggal lezárják a dobozok alsó lapjait, amelyek készen állnak a betöltésre, változó kimenettel legfeljebb 480 doboz / óra dobozméretek. A gép beállításai egyszerűek és gyorsak. Az F44 modell könnyen kezelhető és a CE biztonsági szabványoknak megfelelően épül fel. 

Webáruház készítés